Betaalmogelijkheden

Paypal

Med betalningsalternativet Paypal kan du göra en beställning och betala med. ditt Paypal-konto. Du kommer att ledas till den säkra Paypal-miljön där du kan logga in säkert och slutföra betalningen.

Via din e-postadress länkar du ditt kontonummer till ett Paypal-konto. Detta gör att du enkelt och snabbt kan överföra och ta emot pengar.

Trustly

Med Trustly kan du betala för en beställning med. Trustly. Du kommer att riktas till den säkra miljön i Trustly där du säkert kan slutföra betalningen.

Trustly är en betalningsmetod som gör det möjligt för kunder att handla och betala från sitt bankkonto. Trustly erbjuder sin tjänst via PayPal och TransferWise.

säker betalning

Du kan gjenkjenne en sikker nettbutikk med SSL-sertifikatet. Dette betyr at nettleseren din starter en sikker økt på sensitive sider, for eksempel når du logger deg på kontoen din eller når du betaler for en bestilling. Du vil da se den karakteristiske hengelåsen øverst på skjermen og også den sikre Https-adressen. Altena-Web har dette selvfølgelig. Dette betyr at nettstedet vårt har bestått forskjellige sikkerhetskontroller og vi kan garantere et trygt nettmiljø.

Kreditkort

På Altena-Web kan du också betala med kreditkort. Vi accepterar Maestro, Mastercard och Visa.

Du kan ange kreditkortsinformation via den säkra SSL-proceduren. Tillsammans med din kreditkortsorganisation kommer vi att säkerställa säker och korrekt hantering. Det ögonblick som vi skickar dina produkter kommer ditt kreditkort att debiteras.


överföring

Har du inte internetbank eller kanske du inte kan betala med iDeal? Sedan finns det alltid den betrodda banköverföringen.

Din beställning behandlas endast när orderbeloppet har kommit till vårt konto. Det tar vanligtvis två till fem arbetsdagar. Efter det kommer din beställning att behandlas och skickas.

iDeal

Om du använder internetbank kan du betala direkt med iDeal. iDeal är tillgängligt för nästan alla banker. Du betalar sedan snabbt, säkert och enkelt i den pålitliga betalningsmiljön i din egen bank.

När du väljer iDeal som betalningsalternativ kommer du automatiskt att omdirigeras till din banks inloggningssida. Här kan du logga in med din egen internetbankdata och sedan överföra beloppet till oss i några enkla steg. Betalningen tas då nästan omedelbart av oss och så kan vi fortsätta behandla din beställning omedelbart. Det är riktigt trevligt.

mot en

När eller efteraf beta betaalt via Klarna factuur, brengen vi en tåga från € 0,95 från det aankoopbedrag i kontot.

Från tosslag blir under betalningsproceduren automatiskt verrekend.

För betalningar under rembours blir € 9,95 + 2,5% av inköpsbedraget en extra kostnad i kontot gebracht.

Belgiska kunder kan använda Mister Cash-betalningssystemet. Mister Cash garanterar en säker och pålitlig betalningsmetod online. För kortinnehavare av dessa belgiska kort är det en mycket bekväm och säker online-betalningsmetod.

Betalningen regleras via onlinebanks betalningssida. Detta garanterar att det är helt säkert och pålitligt. Onlinebankerna har mycket stränga säkerhetssystem som gör det möjligt att betala online.Data krypteras via SSL-servrar och kan därför inte fångas upp. Till skillnad från att betala med kreditkort krävs också inloggning och lösenord från din onlinebank. Din betalning kommer att behandlas inom några sekunder.

Sofort Banking

Betalningsalternativet är också för belgiska besökare Sofort Banking.
Detta är den belgiska varianten av iDeal. Du loggar in på din betrodda bank.

Du befinner dig sedan i internetbankmiljön som du är van vid och bekräftade betalningen med en säkerhetskod. & nbsp;
Den är super snabb och din beställning kan behandlas skickas omedelbart.

På grund av framgångsrik flerstegsautentisering, så att logga in och bekräfta din överföring med dina internetbankdata och -koder, att betala med SOFORT Banking är säkrare än transaktioner med kreditkortet eller via en e-plånbok.


Kontanter vid upphämtning

Du kan välja att hämta din beställning. Detta görs på vårt lager som ligger i Waalwijk.

Du drar ofta fördel av attraktiva insamlingspriser. Om du vill utnyttja detta måste du boka tid. För detta kan du kontakta oss genom att ringa 0416-740039, eller genom att skicka ett mail till [email protected]

När du hämtar din beställning kan du bara betala kontant, inte med de betalningsalternativ som finns någon annanstans på denna webbplats.

Betala efteråt

Vill du betala efteråt? Då erbjuder vi dig möjligheten att betala kontant vid leverans. Härmed fortsätter vi att skicka din beställning omedelbart efter att du fått din beställning. Du betalar endast efter att du har fått paketet från vår distributionspartner GLS. Du betalar sedan beloppet som betalas till kuriren. Detta kan vara kontant eller med en stift. Alternativet att betala kontant vid leverans finns endast i Nederländerna.